Kategorie

Máte dotazy?

Zavolejte nám

  +420 724 860 811
  info@idea-creative.cz


Bison lepidlo na sklo

Bison lepidlo na sklo maximalizovat
Velmi pevné speciální transparentní lepidlo vytvrzující UV zářením na denním světle pro lepení skla a křišťálu (i v kombinaci s kovem). Balení 2 ml.

182,00 Kč s DPH
150,41 Kč bez DPH

1746

  • Více informací o Bison lepidlo na sklo

Velmi pevné speciální transparentní lepidlo vytvrzující UV zářením na denním světle pro lepení skla a křišťálu (i v kombinaci s kovem). Balení 2 ml.

Po vytvrzení má vysokou odolnost vůči UV záření a teplotě od -50°C do +130°C. Je také odolné vůči olejům, ředěným kyselinám a louhům. Lepený spoj zůstává elastický a vyrovnává vnitřní napětí.
Lepidlo je vhodné pro lepení kombinací sklo - sklo a sklo - kov. Není vhodné pro lepení bezpečnostního skla.

NÁVOD K POUŽITÍ:
Lepené části musí být čisté, suché a odmaštěné.
1.lepidlo naneste na jednu plochu lepeného materiálu
2.okamžitě přitlačte k sobě a zafixujte
3.nechejte působit sluneční záření až do vytvrzení lepidla (10 - 20 sekund)
Rychlost vytvrzení závisí na intenzitě denního světla. Ve tmě a při umělém osvětlení lepidlo nevytvrzuje vůbec. Lepený spoj dosáhne manipulační pevnosti po 5 minutách a funkční pevnosti po 10 minutách dle intenzity slunečního světla. Nevytvrzené lepidlo odstraňte acetonem, vytvrzené lepidlo pouze mechanicky. Skladujte v suchu, chladu a chraňte před účinkem denního světla. Nepoužívejte při teplotách pod + 10°C.
TIP:
Lepený předmět slepte na stole u zavřeného okna, pro vytvrzení okno otevřete a nechejte působit UV záření. Čím větší sluneční svit, tím rychlejší je reakce.

Další produkty ve stejné kategorii