Kategorie

Máte dotazy?

Zavolejte nám

  +420 724 860 811
  info@idea-creative.cz


Chameleon

Společnost Chameleon Art Products Ltd. z Velké Británie, vyvíjí a vyrábí profesionální psací potřeby, které svou unikátní funkcí inovují trh v oblasti fixů a popisovačů na novou dimenzi. Pokud jste zvědavý junior, aspirující malířský amatér, vášnivý kreslič nebo kreativní tvořitel, Chameleon vám pomůže dosáhnout výsledků, o kterých sníte. Pokud jste student, úspěšný umělec nebo profesionální designér, Chameleon fix je schopen Váš umělecký projev posunout dále.

 

Unikátní produkty & unikátní výsledky. Patentované produkty jsou absolutně unikátní. Jedním fixem vytvoříte hloubku, rozměr, přechody, zvýraznění, stínování a v kombinaci s použitím nástavců budete přecházet z barvy do barvy.


Chameleon komunita. Naše kreativní komunita Chameleon je tvořena miliony lidí, jako jste vy, kteří milují barvu a oceňují umění ve všech jeho podobách.


Rozvíjíme Váš talent. Jsme tady, abychom vás vedli a povzbudili při Vaší tvorbě. Co vše fixy Chameleon umí a jak je používat, můžete shlédnout na našich stránkách, kreativním blogu, youtube videích nebo instagramu.



Naše společnost je exklusivním distributorem produktů Chameleon v České republice a budeme potěšeni, pokud se stanete členy rodiny Chameleon a zapojíte se do aktivního prodeje produktů. Pro tento účel se u nás zaregistrujte v sekci velkoobchod nebo nás kontaktujte na info@idea-creative.cz nebo tel. +420 724 860 811.

Zde na stránkách výrobce můžete nahlédnout do zákulisí.

 Katalog Idea Creative 2019

Registrace do velkoobchodu