Kategorie

Máte dotazy?

Zavolejte nám

  +420 724 860 811
  info@idea-creative.cz


Barvy ve spreji

Barvy ve spreji jsou oblíbeným nástrojem pro malování a zdobění různých povrchů. K dispozici je mnoho různých barevných odstínů. Barvy se mohou nanášet na mnoho různých povrchů, včetně dřeva, kovu, plastu, skla a zdi.

Sprejování barvami je obecně snadný a rychlý způsob, jak aplikovat barvu na velké plochy nebo na konkrétní místo. Při použití spreje je důležité dodržovat několik bezpečnostních opatření. Při použití je důležité dobře větrat v daném prostor, aby se minimalizovalo vdechování aerosolu. Je doporučené také nosit ochranu očí a dýchacích cest, jako jsou ochranné brýle a respirátor.


Spreje s barvami se používají ve výtvarnictví, graffiti, street artu, výzdobě nábytku a mnoha dalších kreativních projektech. Vždy je důležité používat spreje s barvami odpovídajícími vašim potřebám a povrchům, na které chcete malovat.


Pro kvalitní nanesení barvy ve spreji byste měli dodržovat několik základních kroků. Nejprve je důležité připravit povrch, který budete barvit, odstraněním nečistot a pokrytím oblastí, které nechcete zbarvit (například maskovací páskou). Doporučujeme aplikovat po tenkých vrstvách, které se nechají dobře zaschnout. Správné postupy použití spreje mohou záviset na konkrétním výrobci a typu barvy ve spreji, proto je vždy vhodné přečíst si a dodržovat pokyny na etiketě.

  • Barvy ve spreji doručíme k Vám domů nebo si je můžete vyzvednou osobně v Berouně, Kladně nebo Plzni.
  • Každý rok pro Vás pořádáme dny tvoření pro děti, kreativní kurzy nebo výstavy.
Související doporučené kategorie: Barvy na textil, Barvy na textil ve spreji

Koralky-dekorace.cz, obchod s výtvarnými a kreativními potřebami.