Kategorie

Máte dotazy?

Zavolejte nám

  +420 724 860 811
  info@idea-creative.cz


Graph'it Set alkohových popisovačů, 3ks - Vitamin

Oboustranné popisovače na alkoholové bázi s kvalitními japonskými polyesterovými hroty - tenký pevný 0,8 mm a široký zkosený 1-7mm. Rychleschnoucí, permanentní, netoxický, voděodolný doplnitelný inkoust, vyměnitelné hroty.

171,69 Kč s DPH
141,89 Kč bez DPH

Skladem jeden kus

GI00371

  • Více informací o Graph'it Set alkohových popisovačů, 3ks - Vitamin

Oboustranné popisovače na alkoholové bázi s kvalitními japonskými polyesterovými hroty - tenký pevný 0,8 mm a široký zkosený 1-7mm. Rychleschnoucí, permanentní, netoxický, voděodolný doplnitelný inkoust, vyměnitelné hroty.

Oboustranný popisovač na alkoholové bázi s kvalitními japonskými polyesterovými hroty, které zaručují plynulý tok inkoustu - pevný na obrysy a detaily 0,8 mm a široký zkosený na vybarvování a širší čáry 1-7 mm. Nakloněním šikmého hrotu regulujete šířku linky od tenké po širokou. Trojúhelníkový tvar těla fixu umožňuje snadné a pohodlné držení a zabrání kutálení na pracovní desce. Je vybaven vzduchotěsným uzávěrem, který správným uzavřením zabrání vysychání a poškození hrotu. Cvaknutím víčka vás ujistí, že je popisovač uzavřen správně. Vhodné pro umělce, ilustrátory, okrasné psaní, vybarvování, Manga atd. Popisovače se dají opakovaně plnit, hroty lze po opotřebení jednoduše vyměnit. Velmi kvalitní inkoust je rychleschnoucí, netoxický a po zaschnutí voděodolný.

Jednotlivé popisovače jsou k dispozici ve 176 odstínech a různých sadách. Pro přenášení a skladování popisovačů doporučujeme praktické rolovatelné textilní obaly se zapínáním.
Snadné míchání odstínů dosáhnete pomocí folie (palety) Mix’it - unikátní pomůcka na míchání odstínů a blendování jednotlivých barev. Jedná se o průhlednou folii vyrobenou ze syntetického materiálu, odolné proti roztrhnutí, se zrnitým a absorbujícím povrchem. Je vhodná na míchání barev jak na alkoholové, tak vodní bázi. Pomocí bezbarvého blenderu můžete měnit odstíny barev a přenášet jím barvy na papír stejně jako štětcem. K čištění folie a pomůcek, tak i ředění barev na folii, doporučujeme tekutinu ve spreji Mix’it fluid.
Vhodným doplňkem k domalování detailů jsou tenké inkoustové popisovače „Fine Liner“.
Nevhodné pro děti do 14 let.