Kategorie

Máte dotazy?

Zavolejte nám

  +420 724 860 811
  info@idea-creative.cz


Lepidlo na obuv a kůži 33 ml

Lepidlo na obuv a kůži 33 ml maximalizovat
Speciální kontaktní lepidlo s důrazem na vysokou pevnost a elasticitu spoje určené především pro lepení obuvi a kožených výrobků. Tuba 33 ml.

87,07 Kč s DPH
71,96 Kč bez DPH

5604

  • Více informací o Lepidlo na obuv a kůži 33 ml

Speciální kontaktní lepidlo s důrazem na vysokou pevnost a elasticitu spoje určené především pro lepení obuvi a kožených výrobků. Tuba 33 ml.

Má vysokou odolnost vůči vodě a teplotám od -20°C do +125°C. Je také odolné vůči olejům, ředěným kyselinám a louhům. Lepený spoj zůstává elastický a vyrovnává vnitřní napětí.
Vhodné na lepení obuvi a kožených výrobků a dále pro lepení kovů, kůže, korku, textilu, gumy, pěnových materiálů a mnoha plastů. Lepidlo není vhodné pro lepení pěnového polystyrenu a měkčeného PVC, dále pak na lepení PP a PE.

NÁVOD K POUŽITÍ:
Lepené části musí být čisté, suché a odmaštěné. Lepidlo naneste na obě plochy lepeného materiálu, nechejte 15 min. zavadnout (u porézních materiálů můžete opakovat vícekrát). Všechno rozpouštědllo musí být odpařeno. Potom krátce a silně přitlačte k sobě. Po slepení již není možná korektura.

Označení umělych hmot:
PP - polypropylen (umělá lana a provazy), PE - polyethylen (textilní vlákna, hračky, sáčky), PVC - polyvinylchlorid (fólie), ABS - akrylonitrilbutadienstyren (lahve na pití, kostky LEGO), PA- polyamidová vlákna (nylon, silon), SAN - styrén-akrylonitril (obaly kosmetických výrobků, kuchyňské potřeby), SB- styren-butadien/ SBR- latex (obuv, podešvy)