Kategorie

Máte dotazy?

Zavolejte nám

  +420 724 860 811
  info@idea-creative.cz


Maskovací papír pro razítkování, 10ks, 15 x 15 cm

Maskovací papír pro razítkování, 10ks, 15 x 15 cm maximalizovat
Pomůcka pro razítkování. Speciální papír s lepicí spodní stranou, který můžete odstranit, aniž by poškodil překrytý podklad.

96,30 Kč s DPH
79,59 Kč bez DPH

NSMSFS001

  • Více informací o Maskovací papír pro razítkování, 10ks, 15 x 15 cm

Pomůcka pro razítkování. Speciální papír s lepicí spodní stranou, který můžete odstranit, aniž by poškodil překrytý podklad.

Překrývací podložka se používá na zakrytí nakresleného nebo orazítkovaného motivu, který chceme zachovat a kolem něj nanášet barvy nebo kreslit či razítkovat další motivy. Na podklad (čtvrtka, kreslící karton, šablony vizitek) nejprve naneseme požadovaný motiv, který následně přelepíme „překrývací podložkou“ ve stejném nebo požadovaném tvaru, který chceme mít na finálním výrobku. Poté pokračujeme v nanášení dalších motivů, přes maskovací papír. Překrývací podložka se pak jemně odstraní bez poškození původně obtisknutého obrázku.
Maskovací papír můžeme též využít při aplikaci razítek, kdy chceme dosáhnout efektu perspektivy = abychom měli určitou věc v popředí a určitou v pozadí, naneseme nejprve razítkem obrázek, který chceme mít v popředí, poté ho zakryjeme maskovacím papírem, na který si nejprve orazíme stejné razítko, jako máme natištěné na podkladu, vystřihneme, přilepíme na natištěné razítko na podklad a dále razítkujeme další motivy kolem tohoto papíru. Na závěr papír odstraníme.
Samolepící snímatelné "maskovací" papíry na razítkování. Nevhodné pro děti do 3 let.

Další produkty ve stejné kategorii