Originální kecky díky fixům Chameleon

Originální kecky díky fixům Chameleon

Rádi vybarvujete a hledáte nový rozměr svého barevného tvoření? Tou správnou volbou je fix Chameleon

Chameleon Color Tones Pen je inovativní fix na alkoholové bázi, který umožní měnit tón v jedné barvě pomocí integrovaného blenderu v těle fixu. Oboustranný - štěteček a kulatý hrot. S fixem můžete vytvářet 3D efekty, barevné přechody, zvýrazňovat, stínovat a blendovat.


V nabídce našeho e-shopu i obchodů Vám práci s fixem rádi ukážeme naživo. Můžete si u nás vybrat jak z jednotlivých fixů, tak ze čtyř různých sad

Lze je použít na jakýkoliv povrch, to je obecné pravidlo u fixů na alkoholové bázi. My jsme je použily na bílé plátěné kecky a výsledek opravdu stojí za to. Co říkáte?

Stačí si předkreslit jednotlivé pruhy, zvolit barvy a začít s postupným tónováním. Černého pozadí docílíte pomocí detailního pera. Pro zafixování barev doporučujeme kecky zafénovat a naimpregnovat. 

Fixy můžete použít více způsoby:

Tónování - pro požadovaný efekt nasaďte na barevný hrot nebo štěteček fixu nástavec s blenderem, který je součástí fixu, tak aby se hroty spojili. Tón barvy závisí na délce nasátí blendovacího média. Po sejmutí blenderu můžete začít vybarvovat. Barvit tak začnete jemným tónem, který postupně přechází do tmavšího tónu až po základní barvu fixy. 

Míchání barev - blendování - pomocí tónovacího fixu Chameleon Color Tones Pens a barevných nástavců Chameleon Color Tops docílíte plynulého přechodu z jedné barvy do druhé. Barevné nástavce je nutné vždy spojit s tónovacíh fixem, sami o sobě použít nejdou. 

Použít je můžete i jako klasický fix. 

Fixy jsou plnitelné (náplň nahrazuje až 8 nových popisovačů). Lze k nim dokoupit náhradní hroty.