Kurz - Exploding Box - sobota 19. 10. 2019

Kurz - Exploding Box - sobota 19. 10. 2019

Přijďte si s námi vytvořit elegantní dárkovou krabičku, která se Vám efektně "rozpadne" pod rukama a ukáže svá skrytá tajemství ;-)

Vítej na světě    K tvým narozeninám    Všechno nejlepší

S lektorkou Martinou Žílovou se naučíte:
- řezat a lepit papír
- pracovat s vyřezávacím strojem PressBoss a jeho šablonami
- razítkovat
- zdobit

Tvořit budete z krásných scrapbookových papírů, na zdobení budete mít k dispozici razítka, chipboardy (kartonové dekorace), papírové kytičky a další dekorace. "Poskládáte" si základní krabičku, kterou potom spolu dotvoříme a ozdobíme.

Krásné narozeniny

Co potřebujete s sebou?
Dobrou náladu a chuť tvořit, vše ostatní zajíštěno.

Lektorka: Martina Žílová

Datum a čas: 19.10. od 9:00

Délka trvání: cca 4 - 4,5 h

Cena: 490,- Kč

Místo: Idea Creative Beroun, Karly Machové 48

Jak se přihlásit na kurz?
Přihlásit na kurz se můžete osobně na berounské pobočce Idea Creative s.r.o., Karly Machové 48, Beroun nebo e-mailem na adresu info@idea-creative.cz. Pokud se přihlašujete e-mailem uveďte prosím: název a termín kurzu, Váš e-mail a telefonní číslo.

Jak probíhá platba?
Platba probíhá předem na účet (zašleme vám zálohovou fakturu) nebo hotově na berounské prodejně v celé výši kurzu.

Storno podmínky:
V případě, že se nemůžete na kurz dostavit, je vždy nutné nás o tom informovat e-mailem na info@idea-creative.cz. Při zrušení rezervace do 6 pracovních dnů před konáním kurzu Vám vrátíme celou částku. Při zrušení rezervace do 5 a méně pracovních dnů před konáním kurzu dojde k vrácení částky ponížené o storno poplatek 200,- Kč.
V případě, že se na kurz nedostavíte a neomluvíte se písemnou formou předem, budeme nuceni účtovat částku za celý kurz.
V případě, že bude kurz zrušen z důvodu nedosažení minimálního počtu účastníků kurzu či jiného důvodu způsobeného na naší straně, bude vám uhrazená částka plně vrácena. O této skutečnosti Vás budeme informovat telefonicky nebo e-mailem.
Provozovatel tímto prohlašuje, že veškeré údaje poskytnuté zákazníkem v závazné přihlášce chrání ve smyslu zákona č.101/2000, Sb., o ochraně osobních údajů. Tyto údaje nebudou poskytnuty třetím osobám či jiným subjektům.