Jak se orientovat v naší nabídce PVA lepidel

Jak se orientovat v naší nabídce PVA lepidel

Nabízíme PVA lepidla ve třech různých typech. Pro lepší přehlednost má každý druh lepidla přidělen barevnou etiketu podle možností využití a lepících vlastností. Lepidla jsou dostupná ve čtyřech velikostech: 180 ml, 600 ml, l litr a 5 l.

Blue-Label

Lepidlo PVA "Blue Label"

Doporučujeme pro tvoření s malými dětmi. I po zaschnutí se velmi snadno smývá ze štětců, pracovních povrchů, vlasů, atd. a dá se lehce vyprat i z oblečení. Má výborné přilnavé vlastnosti a všestranné využití. Vhodné na papír, glitry, koláže a pro výrobu oblíbených slizů. Ideální pro školky a školy. Po zaschnutí je lepidlo flexibilní, voděodolné a téměř průhledné.

Red-Label

Lepidlo PVA "Red Label"

Pro velmi silné přilnavé vlastnosti je ideální na slepování tvrdších papírů a k výrobě koláží. Lze míchat s akrylovými barvami, odstín barvy neztrácí na intenzitě. I po zaschnutí se snadno vypere z oblečení a smývá ze štětců, pracovní plochy, vlasů, atd. Po zaschnutí je lepidlo flexibilní, voděodolné a téměř průhledné.

Black-Label

Lepidlo PVA "Black Label"

Velmi silné kvalitní PVA lepidlo. Lze použít jako médium do barev. Po zaschnutí je flexibilní a průsvitné, díky čemuž se může vmíchat do barvy, aniž by její odstín ztratil na intenzitě. Vhodné na lepení modelů, glazování, jako umělecké médium nebo jako silné lepidlo na pórovité materiály. Zpevňuje karton, papír a výborně se hodí na přeměnu nerovných, savých a strukturovaných povrchů na plochy vhodné k malovaní.

Stick

Lepidlo PVA v tyčince

Pro lepení papíru nabízíme tuhé lepidlo v tyčince o hmotnosti 40 g. Snadno klouže po papíře a zanechává rovnoměrnou vrstvu lepidla. Je netoxické a bez rozpouštědel.