Kurz - Kouzlo akvarelových fixů - 16. 3. 2019

Kurz - Kouzlo akvarelových fixů - 16. 3. 2019

Toužíte po plejádě zářivých barev? Nečekejte na jaro a vykouzlete si je sami již nyní pomocí pestrých akvarelových fixů, díky kterým může být každý malířem. Dopřejte si hravé sobotní dopoledne plné relaxace při barevném tvoření a dobré kávě.

- Probudíte s nám svůj skrytý talent pro malbu akvarelovými barvami.

- Naučíte se kombinovat barvy a vytvářet nádherné barevné efekty.

- Budeme kombinovat malbu fixy s gelovými razítky rozmanitých tvarů,  kouzlit štětcem a vodou a vzájemně barvy prolínat.

Překvapí Vás, s jakou lehkostí vytvoříte obrázek či krásný motiv na přáníčko. Zářit bude nejen Váš akvarelový papír, ale především úsměv na tváři radostí z Vašeho výtvoru.

Co potřebujete s sebou? Kreativní duši a dobrou náladu, vše ostatní bude zajištěno.

Lektor: Lucie Maříková

Termín: 16. 3. 2019 od 10:00 hod

Cena: 360 Kč

Místo: Idea Creative Beroun, Karly Machové 48

Délka kurzu: cca 2 - 2,5 hod.

Jak se přihlásit na kurz?

Přihlásit na kurz se můžete osobně na berounské pobočce Idea Creative s.r.o., Karly Machové 48, Beroun nebo e-mailem info@idea-creative.cz. Pokud se přihlašujete mailem uveďte prosím: název a termín kurzu, Váš e-mail a telefonní číslo.

Jak probíhá platba?

Platba probíhá předem na účet (zašleme vám zálohovou fakturu) nebo hotově na berounské prodejně v celé výši kurzu.

Storno podmínky:

V případě, že se nemůžete na kurz dostavit, je vždy nutné nás o tom informovat e-mailem na info@idea-creative.cz. Při zrušení rezervace do 6 pracovních dnů před konáním kurzu Vám vrátíme celou částku. Při zrušení rezervace do 5 a méně pracovních dnů před konáním kurzu dojde k vrácení částky ponížené o storno poplatek 200,- Kč.

V případě, že se na kurz nedostavíte a neomluvíte se písemnou formou předem, budeme nuceni účtovat částku za celý kurz.

V případě, že bude kurz zrušen z důvodu nedosažení minimálního počtu účastníků kurzu či jiného důvodu způsobeného na naší straně, bude vám uhrazená částka plně vrácena. O této skutečnosti Vás budeme informovat telefonicky nebo e-mailem.

Provozovatel tímto prohlašuje, že veškeré údaje poskytnuté zákazníkem v závazné přihlášce chrání ve smyslu zákona č.101/2000, Sb., o ochraně osobních údajů. Tyto údaje nebudou poskytnuty třetím osobám či jiným subjektům.