Kategorie

Máte dotazy?

Zavolejte nám

  +420 724 860 811
  info@idea-creative.cz


Transferové obrázky

Velmi oblíbeným dekoračním prostředkem jsou také transferové obrázky. V nabídce máme jak transferové obrázky na tvrdé povrchy jako dřevo, nábytek, kámen, keramika, sklo, porcelán, plast apod., tak transferové obrázky vhodné na textil. Obrázky na pevné povrchy drží po zaschnutí motivu, ale nejsou vhodné do myčky ani pro ruční mytí, obrázky na textil je nutné zafixovat žehlením a lze je poté prát na 30 °C při programu "jemné praní".

Transferové obrázky jsou velmi oblíbeným dekoračním prostředkem, který může oživit různé povrchy a předměty. Naše nabídka zahrnuje transferové obrázky pro tvrdé povrchy, jako je dřevo, kámen, keramika, sklo, porcelán i plast, stejně jako obrázky vhodné pro textil. Naše široká škála designů a stylů je vhodná pro každý projekt nebo kreativní nápad, ať už jste začátečník nebo zkušený tvůrce.

Hlavní vlastnosti tranferových obrázků

  • Flexibilita: Transferové obrázky lze aplikovat na širokou škálu materiálů, včetně dřeva, nábytku, kamene, keramiky, skla, porcelánu, plastu a textilu.
  • Odolnost: Po zaschnutí na pevném povrchu transferový obrázek drží, ale není vhodný do myčky ani pro ruční mytí.
  • Kreativita: Obrázky nabízejí nekonečné možnosti pro personalizaci a dekoraci. Můžete je použít k vytvoření jedinečných kusů oblečení, domácích dekorací, uměleckých děl a mnoho dalšího.
  • Různorodost: Nabízejí širokou škálu designů a stylů, takže si můžete vybrat obrázek, který nejlépe vyhovuje vašemu projektu a osobnímu stylu.

  • Transferové obrázky doručíme k Vám domů nebo si je můžete vyzvednou osobně v Berouně, Kladně nebo Plzni.
  • Každý rok pro Vás pořádáme dny tvoření pro děti, kreativní kurzy nebo výstavy.
Související doporučené kategorie: Polystyren, Provázky. sítě, lana

Koralky-dekorace.cz, obchod s výtvarnými a kreativními potřebami.